Blank page after login on Vsphere web client 6

Home Forums Virtualization VMware Virtualization Blank page after login on Vsphere web client 6

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts

  • Kiswagara
    Member
    #166677

    Hi guys,

    Am facing a problem regarding VMware Vsphere web client. In my environment I have 5 hosts. The hosts were previously running ESXi 5.5. I installed vcenter 6 for central management of the hosts. Everything was working fine except Vsphere web client. It takes me up to the login page for SSO then after providing credentials and login, internet explorer gives a white blank page while chrome and Mozilla keeps loading and refreshing on a blue page with vmware logo.

    I have updated all my hosts to ESXi 6.0 but the problem still exists. I have installed another vcenter server still no luck..

    Anyone with an idea how to solve this?

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Don't leave your business open to attack! Come learn how to protect your AD in this FREE masterclass!REGISTER NOW - Thursday, December 2, 2021 @ 1 pm ET

Active Directory (AD) is leveraged by over 90% of enterprises worldwide as the authentication and authorization hub of their IT infrastructure—but its inherent complexity leaves it prone to misconfigurations that can allow attackers to slip into your network and wreak havoc. 

Join this session with Microsoft MVP and MCT Sander Berkouwer, who will explore:

  • Whether you should upgrade your domain controllers to Windows Server
    2019 and beyond
  • Achieving mission impossible: updating DCs within 48 hours
  • How to disable legacy protocols and outdated compatibility options in
    Active Directory

Sponsored by: