Citrix Secure Access Client Dial up Issue

Home Forums Client Operating Systems Windows 2000 Pro, XP Pro Windows Vista Citrix Secure Access Client Dial up Issue

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    Cogent
    Member
    #125929

    Hi,

    Recently I installed Citrix Secure Access Client on a Vista machine. The client connects the VPN when on broadband. When connecting on dial up the connection initialises, but immediately comes up with an error saying it lost connection to the server.

    “Your connefction to the vpn server has lost connection. Will attempt re-establishment”.

    I have tested the above scenario on another Vista computer and a Windows XP computer. Windows XP connects on the dial up but Vista will not. Am not sure what the go is here as it does work on a broadband connection?.

    Log Files from the Secure Access Client.

    [Wed Jun 06 23:13:03] Secure Access Client Initialized and Ready.
    [Wed Jun 06 23:13:13] Registering Internal DNS Server: 202.83.176.1
    [Wed Jun 06 23:13:13] Registering Internal DNS Server: 202.83.176.2
    [Wed Jun 06 23:13:13] Adding Internal WINS Server 10.192.1.130
    [Wed Jun 06 23:13:13] !!! WARNING, Failed to enable tcp options
    [Wed Jun 06 23:13:14] DNS initializing. [Split DNS on] [DNS Rewriting off]
    [Wed Jun 06 23:13:14] VPN server is vpn.barnet.com.au:443
    [Wed Jun 06 23:13:14] Attempting to establish DNS resolver tunnel…
    [Wed Jun 06 23:13:14] Attempting to establish ICMP tunnel…
    [Wed Jun 06 23:13:14] Runtime patching of procedure 751d95df, with 6451433, in process 2788 successful.
    [Wed Jun 06 23:13:14] VPN Connection Established
    [Wed Jun 06 23:13:14] Set Global Keyboard and Mouse hooks
    [Wed Jun 06 23:13:14] Attempting to establish VPN master session tunnel…
    [Wed Jun 06 23:13:16] ICMP tunnel established
    [Wed Jun 06 23:13:16] DNS resolver tunnel established
    [Wed Jun 06 23:13:38] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied
    [Wed Jun 06 23:13:40] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied
    [Wed Jun 06 23:13:51] !!! TCP access to 10.192.1.3:389 denied
    [Wed Jun 06 23:13:55] !!! TCP access to 10.192.1.3:389 denied
    [Wed Jun 06 23:13:55] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied
    [Wed Jun 06 23:14:00] !!! TCP access to 10.192.1.3:389 denied
    [Wed Jun 06 23:14:00] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied
    [Wed Jun 06 23:14:00] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied
    [Wed Jun 06 23:14:20] !!! TCP access to 10.192.1.130:389 denied

    When I right-click on the Secure Access Client in the taskbar it has a state status of “VPN halted due to policy error”.

    Thanks

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.