[WS11.x] An abnormal reboot during the installation process

Home Forums Virtualization VMware Virtualization [WS11.x] An abnormal reboot during the installation process

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts

  • balubeto
    Member
    #165643

    Hi

    Installing Windows 10 on a VM created with WS 11.x installed on Windows 7 SP1, I noticed that, during the installation process, clicking on the Customize settings option of the Get going fast screen, the process goes on normally until the Just a moment screen, and then, instead to display the Who owns this PC screen, the computer is rebooted and the Get going fast screen is displayed again. This time, however, clicking on the Customize settings option, the process will continue normally until the end of the installation.

    Now, how do I prevent this abnormal reboot?

    Thanks

    Bye

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Don't leave your business open to attack! Come learn how to protect your AD in this FREE masterclass!REGISTER NOW - Thursday, December 2, 2021 @ 1 pm ET

Active Directory (AD) is leveraged by over 90% of enterprises worldwide as the authentication and authorization hub of their IT infrastructure—but its inherent complexity leaves it prone to misconfigurations that can allow attackers to slip into your network and wreak havoc. 

Join this session with Microsoft MVP and MCT Sander Berkouwer, who will explore:

  • Whether you should upgrade your domain controllers to Windows Server
    2019 and beyond
  • Achieving mission impossible: updating DCs within 48 hours
  • How to disable legacy protocols and outdated compatibility options in
    Active Directory

Sponsored by: