Windows PE 5.x boot problem

Home Forums Client Operating Systems Windows 8 Windows PE 5.x boot problem

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    balubeto
    Member
    #165240

    Hi

    With Windows ADK and its MakeWinPEMedia utility, I created an ISO image of Windows PE 5.x but when I start it, it does not boot.

    His BCD is:

    Code:
    C:Program Files (x86)Windows Kits10Assessment and Deployment KitDeployment Tools>bcdedit /store “C:UsersPublicDocumentsWindows_PEISO_debugx32-x64BootBCD”

    Windows Boot Manager
    ——————–
    identifier {bootmgr}
    description Windows Boot Manager
    locale en-US
    inherit {globalsettings}
    default {default}
    displayorder {default}
    {551baeb5-f0aa-11e4-826f-000c29e7d067}
    toolsdisplayorder {memdiag}
    timeout 30

    Windows Boot Loader
    ——————-
    identifier {default}
    device ramdisk=[boot]sourcesboot_x32.wim,{default}
    path windowssystem32bootwinload.exe
    description Windows PE a 32 bit
    locale en-US
    inherit {bootloadersettings}
    osdevice ramdisk=[boot]sourcesboot_x32.wim,{default}
    systemroot windows
    detecthal Yes
    winpe Yes
    ems No

    Windows Boot Loader
    ——————-
    identifier {551baeb5-f0aa-11e4-826f-000c29e7d067}
    device ramdisk=[boot]sourcesboot_x64.wim,{default}
    path windowssystem32bootwinload.exe
    description Windows PE a 64 bit
    locale en-US
    inherit {bootloadersettings}
    osdevice ramdisk=[boot]sourcesboot_x64.wim,{default}
    systemroot windows
    detecthal Yes
    winpe Yes
    ems No

    C:Program Files (x86)Windows Kits10Assessment and Deployment KitDeployment Tools>

    Where am I wrong?

    Thanks

    Bye

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.