OWA doesnt work(cant connect), OMA does work

Home Forums Messaging Software Exchange 2000 / 2003 OWA doesnt work(cant connect), OMA does work

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    Takiho
    Member
    #130241

    Hi readers of the petri forum,

    I’ve got a problem with my mail server. When i try to connect to the mail server (mail.domain.com) from the internet, it says i cant connect. But when i try to connect with a PDA it can connect and sync.

    With website I use the internet to get on the exchange server, this is going through the RPC with SSL. Going through the firewall and this is redirected to the exchange server.

    Here is some technical specs:

    FQDN: mail.domain.com
    Domain: domain01.com

    with friendly regards,

    Takiho

    EDIT:
    Its not that OWA doesnt work, but its that Outlook 2007 cannot connect with the server (at home). Under windows vista i get to see, under connectiontype of MS Exchange:

    First try:
    Servername: Type: Interface: Connection: Status:
    Mail.domain01.com: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    Mail.domain01.com: Adresslist: (noting at interface): —: disconnect
    —: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    —: Adresslist: (noting at interface): —: disconnect
    Mail.domain01.com: Reference: (noting at interface): —: connecting

    Second try:
    Servername: Type: Interface: Connection: Status:
    Mail.domain01.com: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    Mail.domain01.com: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    —: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    —: Adresslist: (noting at interface): —: connecting
    Mail.domain01.com: Reference: (noting at interface): —: connecting
    Mail.domain01.com: E-mail: (noting at interface): —: connecting

    Question to mod: Can you change the topic name to Outlook doesnt work, OWA does work (external)

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.