Gpo not applying on windows 7

Home Forums Microsoft Networking and Management Services GPO Gpo not applying on windows 7

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    nukunu
    Member
    #153857

    Hello,

    I have a Server 2008 R2 Domain Controller. I want to deploy Office 2007 on Windows 7 Enterprise systems. On my test environment, the Group Policy Applied successfully. When I added the systems themselves to the domain and into their respective self defined OUs (Client-Computer OU) the Group Policy wasn’t able to be applied on the client systems.
    What can I do next to resolve this issue.

    The hierarchy of Group Policy is as follows:
    Desktop_Lockdown —> Applied on top domain Level. (Works)
    Default Domain Policy –> (Works)
    Office 2007 Installation –> Applied on Test Computer-OU (Not being applied)

    The result from the client PCs when I run gpresult /R

    USER SETTINGS


    CN=###,OU=##,OU=IS,OU=##,DC=domain,DC=co
    Last time Group Policy was applied: 3/16/2011 at 4:31:54 PM
    Group Policy was applied from: DOMAINCONTROLLER
    Group Policy slow link threshold: 500 kbps
    Domain Name: DOMAIN
    Domain Type: Windows 2000

    Applied Group Policy Objects


    Default Domain Policy
    Desktop_Lockdown

    The following GPOs were not applied because they were filtered out


    Local Group Policy
    Filtering: Not Applied (Empty)

    The user is a part of the following security groups


    Domain Users
    Everyone
    Remote Desktop Users
    BUILTINUsers
    REMOTE INTERACTIVE LOGON
    NT AUTHORITYINTERACTIVE
    NT AUTHORITYAuthenticated Users
    This Organization
    LOCAL
    Medium Mandatory Level

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.