GET-IT: TEAMS DAY | 1-Day Free Virtual Conference all about Teams. Here on Petri.com - 8/12/20 GET-IT: TEAMS DAY - 8/12/20

Exchange 2k->2k7 move issues

Home Forums Messaging Software Exchange 2007 / 2010 / 2013 Exchange 2k->2k7 move issues

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    Matt_Cline
    Member
    #130425

    Hey guys
    I am doing some work for a company that is moving from Exchange 2000 to Exchange 2007 SP1.
    The Hub Transport and mailbox servers have been installed. Exchange org and AD extented without errors.
    I have now moved a test mailbox from the Exchange 2000 server to Exchange 2007 with no errors.
    The user now cannot receive any mail. They can send without any issue though.
    Senders receieve the following message
    Your message did not reach some or all of the intended recipients.

    Subject: RE: test
    Sent: 15/02/2008 4:48 PM

    The following recipient(s) could not be reached:

    [email protected] on 15/02/2008 5:07 PM
    A configuration error in the e-mail system caused the message to bounce between two servers or to be forwarded between two recipients. Contact your administrator.
    <2000mailserver.Domain.com.au #4.4.6>

    If I move them back to the Exchange 2K box they are fine.
    I have checked that the Exchange Administrative Group Routing Group is still there and contains the Exchange2K7->Exchange2K connector. I have checked that the exchange 2K7 servers are the routing group.
    This applies to both internal and external mail.
    The First Routing group contains the Exchange2K->Exchange2K7 connector.
    Service Pack 1 has recently been installed on all Exchange 2K boxes.
    The Hub Transport receive connectors are set up as defaults.
    I have also checked that the users mail is not forwared to another mailbox.

    Any ideas would be great
    Thanks guys

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.