GET-IT: TEAMS DAY | 1-Day Free Virtual Conference all about Teams. Here on Petri.com - 8/12/20 GET-IT: TEAMS DAY - 8/12/20

Auto-Discover issue with Split DNS

Home Forums Messaging Software Exchange 2007 / 2010 / 2013 Auto-Discover issue with Split DNS

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • Avatar
    beatmix01
    Member
    #161912

    I recently introduced a single server Exchange 2010 SP3 RU1 into our organization and I’m having some auto-discover issues with mobile devices.

    Our internal URL for active sync points to ex10.domain.com
    Our external URL for active sync points to mail.domain.com

    When you attempt to add an exchange account to a mobile client externally, it connects to our website http//domain.com/AutoDiscover/AutoDiscover.xml which does not exist and the mobile client gets presented with a Plesk certificate. It never gets to the second https//mail.domain.com/AutoDiscover/AutoDiscover.xml which has a valid certificate.
    (Here is the output from the MRCA http//i.imgur.com/Ii5SMs7.png)

    It prompts you to accept the self signed certificate from our webhost (PlesK) – even though there are no autodiscover settings configured there and it has nothing to do w/ our Exchange environment.

    • I do have any any SRV records set up for the autodiscover service.
    • I’ve already checked the make sure there are no wildcard DNS entries. (External DNS is hosted by a 3rd party)

    Autodiscover works fine internally. Any ideas?

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.